Zwemmen en snorkelen:
Er zijn veel schitterende spierwitte stranden en rustige authentieke baaien. Bekende stranden zijn Mambo Beach, Porto Marie en Cabana Beach. Voor sommige baaien is het dragen van waterschoenen een aanrader.

Duiken:
Curaçao heeft ongeveer 65 duikplekken met prachtige koraalriffen. Langs de zuidelijke kustlijn zijn zo’n 40 daarvan uitgerust met een ketting waarlangs u kunt afdalen en stijgen. De meeste duikplekken zijn vanaf de kant te bereiken.

Sea-Aquarium:
De dolfijnen show is ook een echte aanrader. Of ga zelf zwemmen met de dolfijnen, een onvergetelijke ervaring.

Restaurants en Beachclubs:
Iedere dag is er wel ergens een Happy Hour. Op culinair gebied kunt u genieten van de Caribische keuken, een pizza, verse vis of van de internationale keuken.

Supermarkten:
Grote Europees getinte supermarkten ziet u over het hele eiland, er is zelfs een Albert Heijn in Zeelandia. De meeste levensmiddelen winkels zijn open van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en zondag van 08:00 tot 13:00 uur.

Uitjes voor overdag:
ATV rijden, naar het Sea aquarium, mountainbiken, buggy tours, duiken, jet-skiën, windsurfen, zeilen, paardrijden, lekker eten en drinken, winkelen, snorkelen, wellness en relaxen, Willemstad, plantages bezoeken, diepzee vissen, Grotten van Hato, met dolfijnen zwemmen, struisvogelkwekerij bezoeken, uitgaan…
een kleine greep uit de leuke uitjes op Curaçao. Meer informatie vindt u in ons huisboek in de villa.

Je kunt ook kijken op:
https://www.naarcuracao.com/activiteiten-curacao/

https://www.curacao.com/nl/dingen-om-te-doen

Prachtige stranden:

https://www.curacao.com/nl/category/stranden-en-duikplekken

Massage aan huis:
Wil je lekker genieten van een ontspannende massage thuis in Kas Bon Bida? Neem dan contact op met Madi’s spa.
Contact via Facebook of per telefoon: +599 9 521 2434

LEKKER ETEN EN DRINKEN:

Zoek een lekker restaurant in de buurt; klik op de links hieronder van heerlijke restaurants in de buurt van Kas Bon Bida.
Meer informatie via: https://www.janthielbeach.com/nl/
      
Zest
Zest Mediterranean: Dé smaaksensatie van al het goede uit de Mediterranée. De gerechten vormen een indrukwekkende combinatie van de culinaire specialiteiten uit het Mediterraanse gebied.
    
Zanzibar
Het meest relaxte strand van Curaçao! In het oostelijke deel van Curaçao, aan het Jan Thiel strand, bevindt zich Zanzibar Beach & Restaurant: een stijlvol bar-restaurant.
    
Tinto
Gelegen op het prachtige Jan Thiel Beach, nabij Zanzibar Beach & Restaurant. Tinto heeft als inspiratie Argentinië. Met exclusief vlees uit Amerika, Black Angus, van de beste kwaliteit, die wordt gecombineerd met de verfijnde Franse keuken.

Rozendaels
Op het buiten terras gezeten met als decor een oud landhuisje krijg je het gevoel dat je op de porch zit te dineren, heerlijk onspannen, met de tropische sfeer van het Curaçaose buitenleven in Optima Forma. Restaurant Rozendaels is een gezellig en romantisch restaurant in het centrum van Willemstad. De kaart laat een variatie zien van originele salades, pasta’s en vis. De kookstijl is fusion en is in alle opzichten uniek.