Menu Content/Inhalt
Welkom bij Kas di Bon Bida! arrow Activiteiten op Curaçao
Activiteiten in de buurt Afdrukken E-mail
Zwemmen en snorkelen: Er zijn veel schitterende spierwitte stranden en rustige authentieke baaien. Bekende stranden zijn Mambo Beach, Porto Marie en Cabana Beach. Voor sommige baaien is het dragen van waterschoenen een aanrader.

Duiken: Curaçao heeft ongeveer 65 duikplekken met prachtige koraalriffen. Langs de zuidelijke kustlijn zijn zo’n 40 daarvan uitgerust met een ketting waarlangs u kunt afdalen en stijgen. De meeste duikplekken zijn vanaf de kant te bereiken.
Duiken en snorkelen op Curaçao
  Duiken op Curaçao.
  
Boca Table - Ruwe zee
  Boca Table.
Sea-Aquarium: De dolfijnen show is ook een echte aanrader. Of ga zelf zwemmen met de dolfijnen, een onvergetelijke ervaring.

Restaurants en Beachclubs: Iedere dag is er wel ergens een Happy Hour. Op culinair gebied kunt u genieten van de Caribische keuken, een pizza, verse vis of van de internationale keuken.
  
Supermarkten: Grote Europees getinte supermarkten ziet u over het hele eiland, er is zelfs een Albert Heijn in Zeelandia. De meeste levensmiddelen winkels zijn open van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur en zondag van 08:00 tot 13:00 uur.Image
  Batido kraam met heerlijke sapjes en shakes.
  
Buggyrijden op Curaçao
  Buggy rijden op Curaçao.
ATV rijden, naar het Sea aquarium, mountainbiken, buggy tours, duiken, jet-skiën, windsurfen, zeilen, paardrijden, lekker eten en drinken, winkelen, snorkelen, wellness en relaxen, Willemstad, plantages bezoeken, diepzee vissen, Grotten van Hato, met dolfijnen zwemmen, struisvogelkwekerij bezoeken, uitgaan . . . Een kleine greep uit de leuke uitjes op Curaçao. Meer informatie vindt u in ons huisboek in de villa.
  

  Prachtige stranden.
Heerlijk tropisch strand

Image