prijzen 2023 vakantievilla op Curacao Kas Bon Bida & algemene voorwaarden

Prijzen voor 2023:
U betaalt voor vakantie ville Kas Bon Bida € 150,00 per nacht. In het hoogseizoen / schoolvakanties betaalt u € 175,- per nacht. Voor het appartement betaalt u € 90,- per nacht. Voor een periode langer dan een maand kunt u contact met ons opnemen voor onze speciale tarieven. De huurprijs is exclusief elektriciteit en water.

Elektriciteit (ca. € 0,45 per Kwh). De water- en meterstand wordt in uw bijzijn opgenomen aan het begin en einde van uw verblijf. De verplichte eindschoonmaak is € 125,- voor de villa en € 95,- voor het appartement en wordt verrekend met de borg.

Reserveren:
Geschiedt per e-mail. Na uw boeking ontvangt u uw reserveringsbevestiging. Uw reservering wordt definitief nadat uw aanbetaling van 50% van de huursom op onze rekening is bijgeschreven. De overige 50% en de borg dienen uiterlijk 6 weken voor uw aankomst te zijn overgemaakt.

Borgsom:
De borgsom bedraagt € 500,00 voor de villa en € 300,- voor het appartement. Deze wordt na het einde van de huurperiode binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening onder aftrek van de eindschoonmaak, de kosten van elektra/water en eventuele schade en/of reparaties.

Annulering:
Bij annuleren tot 3 maanden voor aanvang van de huurperiode ontvangt u uw volledige aanbetaling retour. Bij annulering van drie maanden tot zes weken van te voren ontvangt u 50% van uw aanbetaling retour. Bij annulering binnen zes weken wordt de aanbetaling niet terugbetaald. Wij raden u aan om altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

Beheer:
Onze beheerder zal u ontvangen en met u de borg doornemen en de water- en meterstanden opnemen. Wilt u een tussentijdse korte schoonmaak? Dat kan tegen betaling van Naf 75,00 per keer. Deze kosten dient u ter plaatse af te rekenen met de beheerder.

Handdoeken en linnengoed:
Tijdens uw verblijf is de villa ruim voorzien van linnengoed en handdoeken. Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt. U kunt tussentijds gebruik maken van de wasmachine. De wasmachine mag ook voor eigen kleding gebruikt worden.

Zwembad:
Het zwembad wordt automatisch gefilterd en één maal per week gecontroleerd op PH waarde. Indien nodig wordt dit aangepast. Wij gaan er van uit dat u gedoucht bent voor dat u het zwembad in gaat! U kunt zelf het zwembad schoonhouden door elke dag met het schepnet bladeren uit het zwembad te halen.

Internet:
In Kas Bon Bida kunt u met uw eigen laptop op internet door middel van gratis wifi. U kunt uw eigen laptop meenemen. Er is geen computer aanwezig in de villa.

Barbecue:
Voor onze gasten is er een barbecue aanwezig bij de villa. Deze kunt u kosteloos gebruiken. U dient de barbecue wel schoon achter te laten. Indien dit niet het geval is, zal er € 20,00 van de borg worden ingehouden.

Roken:
Er mag in de villa niet worden gerookt. Op het overdekte terras aan de achter- en aan de voorzijde is dat uiteraard geen probleem.

Huisdieren:
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aansprakelijkheid:
De verhuurder is nimmer aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van of aan persoonlijke bezittingen van de huurder. In de villa zijn drie kluisjes aanwezig. Verhuurder is nimmer aansprakelijk voor alle overige schade van welke aard ook, die huurder zelf ondervindt tijdens of ten gevolge van het verblijf in de villa. In het bijzonder is verhuurder nimmer aansprakelijk voor het onklaar raken of buiten werking stellen van technische apparatuur of het uitvallen of sluiten van voorzieningen in de villa. Deze regels gelden niet als er sprake is van opzet of grove schuld van verhuurder. Huurder is aansprakelijk voor alle schade aan de villa en/of de inventaris. De villa en inventaris worden door onze beheerder bij aankomst en vertrek gecontroleerd. Wij verzoeken u, om misverstanden te voorkomen, dit zelf ook na te gaan. Bij eventuele schade of vermissing zullen de kosten hiervan op de borgsom worden ingehouden.

Informatie:
In de villa treft u een informatiepakket aan. Hierin vindt u onze huisregels, belangrijke telefoonnummers (o.a. van een arts) en excursie-informatie.

Aankomst en Vertrek:
U kunt op elke dag van de week aankomen of vertrekken. Er geldt een minimumverblijf van 7 nachten. U kunt de villa op de dag van aankomst vanaf 16.00 betreden en dient de villa op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur weer te verlaten. Wilt u de villa een paar uur later verlaten omdat uw vlucht pas in de avond gaat dan is dit mogelijk, mits er op deze dag geen andere huurders worden verwacht. Overleg dit tijdig met de beheerder.

Contact:
Vakantievilla Kas Bon Bida
Marbella Estate C11
Jan Thiel

Curaçao